Vi kunde tidigare idag meddela att Jonathan Tholander är klar för spel i Bodentröjan. Här nedan följer en intervju med honom.

Hej Jonathan! 
Först och främst, välkommen till Boden hockey! 
Tack så mycket!

Hur skulle du beskriva dig själv som hockeyspelare?
Framför allt som en hårt jobbande forward, och så gillar jag att hålla till framför målet. Det är där mina mål blir till.

Och som person?
Jag är ganska lugn av mig, men sen brukar det gå fort innan man börjar skoja med grabbarna. Jag tror att jag är ganska lätt att ha att göra med och brukar ha lätt för att komma in i gruppen.

Hur ser du på din egen säsong och prestation såhär långt?
Jag är inte jättenöjd med min egen prestation. Jag vet att jag kan mycket bättre än vad det har sett ut på statistiken i år. Så det ska vi försöka krama ur nu här på slutet.

Nu fortsätter säsongen i Boden Hockey och vi är många som ser fram emot att få se dig i Bodentröjan. Vad är anledningen till att valet föll på Boden Hockey?
Ja, Boden Hockey var ju rätt omskrivet förra säsongen och tog sig hela vägen till Kvalserien. Sen vet jag att Petter och Roffe är väldigt bra på att få ihop laget att ösa på åt samma håll. Som jag har fått berättat för mig så spelar Boden slutspelshockey oavsett vilken match det är. Fullt ös och smälla på, vilket passar mig bra. Dessutom är det ofta ett bra koncept för att vinna hockeymatcher.

Vad vet du om Boden som stad?
Jag vet väl egentligen inte så mycket mer än att det är en stad med ca 30 000 invånare, med mycket hockeykultur om jag har förstått det rätt. Så det känns ju enormt roligt!

I helgen väntar den sista Hockeyhelgen i vår hemmaborg i AllEttan. Vi förväntar oss storpublik till Björknäshallen och du är ju just Supporterspelaren. Har du någon hälsning till supportrar, och sponsorer – som bjuder på fri entré i båda helgernas matcher?
Det ska bli skitskoj att spela viktiga matcher och jätteroligt att få göra det inför hängivna supportrar, så jag hoppas vi ses i Björknäshallen!

Alla till hallen!
Hockeypuben öppnar kl 15.00 på lördag.

Välkomna!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5707-3744
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
Onsdagar 9-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique