FÖRENINGEN

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Bodens Hockeyförening bildades den 3/12 2005

Fem personer satt i J18-lagets omklädningsrum bland utrustningar och klubbor och beslöt sig för att bilda en ny hockeyförening för att rädda ungdomslagen i samband med Bodens IKs konkurs.

Den första säsongen, december 2005 till mars 2006, hade vi lag i alla åldrar från de minsta i Hockeyskolan till de äldsta i J18. Säsongen efter (2006/2007) startades ett A-lag som fick börja spela i Division 2. Vi gick obesegrade genom den serien och kvalade in till Division 1. Säsongen 2007/2008 startades även ett J20-lag.

Inför säsongen 2008/2009 skedde en sammanslagning då Björns IF Hockey flyttade in sin verksamhet i Bodens HF.

Nu har vi en komplett lista med lag, från Hockeyskolan till A-lag.

Säsongen 2016/2017 tog vårt A-lag klivet upp till HockeyEttan igen och säsongen 2018/2019 spelade vi Kvalserien till HockeyAllsvenskan. Samma säsong startade även Boden Hockeys första flicklag!

Till säsongen 2021/2022:
    • Ska vårt herrlag spela i HockeyAllsvenskan
    • Vi ska ha ett etablerat damlag
    • Vårt J18 ska tillbaka till J18 Elit
Hitta hit

Här nedan är ett axplock av Boden Hockeys organisation och verksamhet. Här finns såväl kontaktuppgifter som möjlighet att klicka dig vidare och läsa mer om det som intresserar dig.

Håll muspekaren över bilderna eller klicka uppe i högra hörnet för att visa mer information.

Ungdomslag

Tryck på länkarna för att ta dig till lagsidorna!

Juniorlag

J20 ELIT
J18

Tryck på länkarna för att ta dig till lagsidorna!

Damlag

Hösten 2018 startade Boden Hockeys första flicklag, hösten 2019 spelades den första tävlingmatchen i Dam- och utvecklingsligan.

Är du också intresserad?

Hockeyskola

Vill ditt barn göra något roligt i vinter?
Träffa nya kompisar?
Leka och åka skridskor?

Perfekt, anmäl er då till Hockeyskolan med Boden Hockey!

Hockeygymnasium

Björknäsgymnasiet i Bodens kommun i samverkan med Boden Hockey har av Svenska Ishockeyförbundet klassificerats som rekommenderad lokal ishockeyprofil.

Integrationsprojekt

Boden 2020 - 500 nya skridskoåkare

Boden Hockey tillsammans med Bodens kommun är mycket glada
att nu kunna driva integrationsprojektet
“Boden 2020 – 500 nya skridskoåkare”.

Huvudmålsättning är att integrera barn-, ungdomar-och vuxna i Bodens idrotts- och kulturliv genom att tillhandahålla möjligheten för de som önskar att få lära sig åka skridskor och lära sig mer om ishockey.

Boden Hockey behöver dig för att bli starkare!

Medlemmar utgör ryggraden i föreningen och med ditt medlemskap kan du vara med och påverka utvecklingen av Boden Hockey.

Tillsammans blir vi starkare.
Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Kansliet
Christer Hägglund
kansliet@bodenhockey.se

Markus Lindström
markus.lindstrom@bodenhockey.se

Marknad
Joakim Svensson
joakim.svensson@bodenhockey.se

Sporten
Rolf Nilsson
rolf.nilsson@bodenhockey.se

Camper

Summer Camp

Temat är individuell utveckling med fokus mot klubb- och skridskoteknik uppdelat på två pass per dag för deltagare födda 2004-2007.

För deltagare födda 2008-2011 är fokus mot klubb- och skridskoteknik ett pass per dag och spelförståelse under det andra passet.

I samtliga grupper ingår off ice och teoripass under veckan, boxning, brottning, simning och utomhus-fys är vanligt förekommande i programmet.

Goalie camp

Läs mer om Goalie camp

För ungdomslag

För junior- och A-lag

Garnisionscupen J18/J20

A-lagscupen

DM 2019

Tryck på länkarna
för att läsa mer!

För företag och Old Boys

Företagscupen
Old Boys Cup

BHF Open

Tryck på länkarna
för att läsa mer!

Supporterförening

Redstorm

Våra ambitioner är att stötta Boden Hockey i med- och motgång, samt försöka fixa supporterresor till några matcher. Det är väldigt roligt att fler och fler engagerar sig i supporterföreningen och en önskan är att vi ska kunna locka fler, kanske framförallt ungdomar till Bajo-läktaren.

Vilka kan vara med i en hejarklack då?
Ja, det är ett enkelt svar, alla är välkomna, bara känslan av att stå där tillsammans och klappa till ramsorna gör att man efter ett tag tar i ända från tårna och följer med i ramsorna.

STÖD OSSSwish: 123 034 61 22
BG: 5707-3744
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336