Femte raka segern för damlaget!

Vårt damlag spelade idag returmötet mot Munksund SSK på bortais.

Som bekant hade vårt gäng vunnit 4 av 4 matcher i Dam- & Ungdomsligan inför dagens drabbning. Även dagens motståndare har haft en bra säsong hittills där de hade vunnit alla matcher utom just mot vårt Boden Hockey.

Det var Munksund som tog ledningen i matchen, genom Ella Karlsson, efter knappt halva den första perioden spelad. Vi vek inte ner oss för det och fortsatte spela vårt spel och gick för en kvittering. Hesa Fredrik hann dock ljuda innan vi fick se domaren signalera för något Boden-mål.

Men det dröjde inte länge för det.
Redan 1.25 i den andra perioden trampar vår Malin Brunström på egen hand över hela plan, omöjlig att stoppa, och trycker 1-1 pucken i nät.

När drygt halva den andra perioden var spelad så kommer Michelle Bentzer-Staaf på högerkanten, fintar och slutligen flippar, pucken till Camilla Norberg som fanns perfekt placerad i slottet och bombade in 1-2 för Bodens kanoner.

Bodens fästning försvarade sedan ledningen, 1-2 stod sig perioden ut och våra damer kan alltså stoltsera med 5 raka segrar, av 5 möjliga, deras första år med seriespel!

Håll utkik på hemsidan och i sociala medier så kommer vi att meddela när det är dags för nästa match och möjlighet att se och stötta vårt fantastiska gäng.