voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Felix Dahlroth: “Fortsätta min utveckling på hemmaplan”

Felix Dahlroth: “Fortsätta min utveckling på hemmaplan”

Idag kan vi presentera den glada nyheten att Felix Dahlroth med moderklubb Boden Hockey har valt att förlänga sitt kontrakt och spelar i Bodentröjan även nästa säsong! 

Under den gångna säsongen stod Felix för 23 poäng på 38 matcher från sin backplats. Han är en mycket lovande back med bra blick för spelet och trots sin unga ålder visar han alltid upp ett stort lugn i spelet. Kontraktet är skrivet för 20/21 och 21/22.

– En skicklig spelare som är bara i början av sin karriär och har framtiden för sig. Precis som oss siktar Felix på Allsvenskan och det känns jätteroligt att vi gör det tillsammans, säger Urban Åström, sportrådet Boden Hockey.

Här nedan kan du läsa en intervju med Felix.

Du har haft erbjudanden från lag i Allsvenskan men valet föll på en fortsättning här i Boden Hockey. Hur gick dina tankegångar kring valet?
Ja det har ju varit lite diskussioner med olika klubbar men tillslut så kände jag att jag måste välja med hjärtat. Känner att jag har haft en väldigt bra säsong hemma i Boden både på hockeyplan och utanför. Känner även att jag har utvecklat mitt spel väldigt mycket och då blir valet ganska enkelt för mig. Att kunna fortsätta min utveckling på hemmaplan i Boden Hockey är det bästa alternativet.


Foto: Daniel Åström/Studio D3D

Du har en riktigt stark säsong bakom dig, vad känner du att den här succén beror på?
Bra medspelare och en trygghet i mitt spel som jag fick tack vare förtroende från ledningen. Men det finns mycket kvar känner jag. Ska försöka höja mitt spel ännu mer till säsongen som kommer. Är riktigt taggad!

Föreningen är såklart oerhört glada att du fortsätter resan mot Allsvenskan med oss! Även fansen är riktigt glada över din fortsättning, vad har deras stöd betytt för dig och laget?
Som jag har sagt tidigare så förstår de nog inte hur mycket det ger att de är på plats och stöttar. Man får så mycket mer kraft och energi som man inte trodde fanns tack vare fansen. De är självklart också en faktor till varför jag har valt att stanna hemma i Boden.

Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique