voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Felix Dahlroth förlänger: “Boden Hockey betyder allt för mig”


Foto: Mats Engfors/Fotographic

Backklippan Felix Dahlroth väljer att fortsätta i moderklubben! 

Felix spelade junioråren i Skellefteå AIK där han även fick prova på spel i SHL. När det var dags att skriva första seniorkontraktet valde han att komma hem till Boden och är nu klar för tredje raka säsongen i Bodentröjan.

– Oerhört kul att Felix väljer att stanna i Boden, trots att Allsvenska klubbar har visat intresse för honom. Det visar vilket enormt Bodenhjärta han har, säger Birger Sandin, Sportgruppen.

– Felix är jätteviktig för oss. Under den gångna säsongen stod han för 39 poäng på 40 matcher från sin backplats. En spelskicklig och teknisk back som kommer ta ytterligare kliv i vinter.


Foto: Daniel Åström/Studio D3D

Här nedan kan du läsa en intervju med Felix.

Allsvenska klubbar visade intresse för dig, men du valde ändå att fortsätta satsningen i Boden. Berätta hur tankarna gick inför det valet.
Suget att stanna var större än suget att åka. Att kunna spela och att fortsätta utvecklas på hemmaplan är viktigt för mig. Boden Hockeys förening blir proffsigare och proffsigare så att få vara med och bidra på den resan känns extremt roligt!

Vad betyder Boden Hockey för dig?
Boden Hockey betyder allt för mig! Det finns ingen annan förening som jag brinner så mycket för. 

Vad är ditt bästa minne i Bodentröjan?
Alla vinster mot Piteå sticker ju såklart ut, men jag har så otroligt många bra minnen i Bodentröjan, så det är svårt att välja bara ett.

Nedräkningen till nästa säsong har börjat. Hur laddar vi upp för att vara superredo när pucken släpps till hösten?
Vi började bara någon dag efter sista matchen. Jag tror att alla känner att det var inte så det skulle sluta så det finns en stor revanschlust i hela föreningen. Därför är det nu en hård sommarfys med vår proffsiga fystränare Daniel Sveder, som gör allt för att vi ska vara så redo som vi kan bli.

Vad är dina förväntningar på säsongen 21/22?
Jag förväntar mig att vi ska vara ett hungrigare lag, som spelar en rolig hockey med hög fart och smarta beslut. Sedan är det bara att ta en match i taget och se hur långt det tar oss.

Slutligen, har du någon hälsning till alla våra Boden Hockey-vänner?
Jag hoppas att vi får fylla hallen till vintern! Jag är så extremt taggad på att få se och höra en fullsatt hemmaborg. Med er i ryggen känner vi oss ostoppbara!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique