voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Fagervall, ny huvudtränare: “jobba väldigt hårt, för varandra och för klubbmärket”

Joakim Fagervall, huvudtränare i Boden Hockey säsongen 23/24!

Nu har det gått drygt två dygn sedan vi släppte den glada nyheten på sociala medier om att det är Joakim Fagervall som blir huvudtränare för Boden Hockey kommande säsong. Du kan se den videon här (klickbar länk).

Joakim kommer ursprungligen från Kiruna och har tränat Bodens IK säsongerna 99/00 och 00/01. Efter det har han tränat lag som Oskarshamn, Växjö, Björklöven, Tingsryd, Västerås, Luleå, Malmö och Djurgården. Vi är naturligtvis otroligt glada över att Joakim väljer Boden Hockey för kommande säsong!


Joakim Fagervall och Birger Sandin

Här nedan kan du läsa ytterligare en intervju med Joakim

Hur känner du just nu inför uppdraget?
Det känns jättebra, fantastiskt kul. Jag valde att ta lite tid på mig innan ett beslut, för att verkligen känna efter hur det känns. Jag har haft ett ganska turbulent tid och ville att det skulle kännas rätt. Jag hade några alternativ men kände att det var inte aktuellt. Jag kände att det skulle få ta den tid det tar till det känns rätt och nu känner jag att det känns jättebra!

Hur skulle du beskriva dig själv som person?
Det tror jag förändras ganska mycket under resans gång men jag strävar alltid efter att ha en bra relation med min omgivning. Jag försöker skapa ett lugn runt omkring mig. Det är ganska mycket hets på alla andra sätt och i samhället i stort, jag vill vara med och försöka skapa ett lugn och en trygghet framför allt till unga människor. Det är det viktigaste i dagen samhälle – att alla känner trygghet.

När du inte spenderar mycket tid med att leva och andas hockey, vad gör du helst då?
Jag älskar naturen, att pyssla i naturen. Både jakt och fiske är ett stort intresse som jag har. Sen har det blivit ganska mycket att snickra och bygga och greja. 

Hur skulle du beskriva dig själv som tränare?
Det förändras naturligtvis också under resans gång, men det som egentligen är det viktigaste så länge jag hållit på med det här är att vi skapar en grupp som jobbar tillsammans där alla är delaktiga. Alla måste vara med och göra laget bättre och alla måste vara där för föreningens skull.

Vilken typ av hockey vill du spela?
Jag tycker att det är otroligt viktigt att alla förstår spelet vi vill ha, att vi har en trygg grund att stå på, att jobba med ett bra försvarsspel. Farten är naturligt väldigt viktig och det byggs ifrån hur vältränade vi är. Det är väldigt svårt att säga exakt vilken hockey vi ska spela eftersom jag vill spela en hockey som passar den grupp som vi värvar ihop. Alla måste kunna förknippa sig med det vi håller på med. Vi ska jobba väldigt hårt, för varandra och för klubbmärket. Det är det som skapar den hockey vi ska spela.

Vad är ditt bästa hockeyminne såhär långt?
Jag har många bra hockeyminnen. Det är svårt att välja ett specifikt minne, men det skulle vara CHL-guld i Luleå (säsongen 14/15) och när vi säsongen efter startade ganska tufft till att vi vände på det och hade en lång streak med matcher där vi vann, slutade på fjärdeplats i tabellen och tog oss till semifinal (säsongen 15/16). Det är även speciellt att vinna en serie så som vi gjorde i Björklöven där vi slog poängrekord i Hockeyallsvenskan (säsongen 19/20), tyvärr satte pandemin stopp för den säsongen sedan. Tiden i Luleå och Björklöven är väldigt positiva.

Du har ju stor erfarenhet från många olika klubbar i SHL och Hockeyallsvenskan. Har du någon känsla redan nu om det är någonting du vill vara med och förändra i verksamheten för att Boden Hockey ska ta nästa kliv?
Skapa en stabil grund för allting, för verksamheten, jag tycker att det är jätteviktigt. Tittar jag där jag varit där det varit mest lyckosamt, där har föreningarna varit stabila, där alla har jobbat åt samma sak. Egna agendor är ointressant. Det är någonting som jag värnar om. Ingens verk är en persons verk utan det handlar om att göra saker och ting tillsammans. Det tycker jag genomsyrar bra organisationer så jag hoppas att jag ska kunna vara med och bidra till en sådan anda.

Vad tycker du om truppbygget såhär långt?
Det är intressant, det är finns många väldigt bra ingredienser i fjolårets lag, många är dessutom kvar. Jag tycker att man gjorde ett bra jobb med laget fjol och gjorde en resa. Någonstans vill man alltid vinna när det gäller på slutet och det är dit vi ska försöka sträva. Det finns en målsättning om att gå hela vägen och jag tycker att det är ett bra mål, ett mål man ska våga ha i Boden.

Kommer du att vara med i den kommande processen i truppbygget?
Jag kommer finnas med på ett hörn där och bygga och hjälpa till att organisera upp det, det finns ju en sportgrupp som jobbar med det där idag och jag kommer finnas med där och tycka till.

Slutligen, föredrar du palten kokt eller stekt?
Kokt och hemlagad.

Tack Joakim och återigen varmt välkommen till Boden Hockey!
Tack så mycket!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique