voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
En ny generation hockeyspelare klar för Boden.

En ny generation hockeyspelare klar för Boden.

Boden Hockey bygger inför framtiden. Detta kan man konstatera efter det faktum att laget ger tre unga 04:or chansen. Philip Wikman, Gustav Hedberg samt Nils-Petter Hansen-Rim har vuxit upp tillsammans och spelat hockey med varandra sedan barnsben, nu möts de alla tre i årets upplaga av Boden Hockey.

Gustav Hedberg har varit borta från stan under de fyra senaste säsongerna, men efter tre år i Luleå Hockey och den senaste säsongen i Skellefteå AIK vände han nu hemåt till Boden igen.

– Det känns skönt att få komma hem igen. Det ska bli både spännande och djävligt roligt att få spela A-lags hockey med Boden Hockey, säger en glad Gustav Hedberg.

Både Philip (Wikman) och Nils-Petter (Hansen-Rim) har testat på spel med A-laget förra säsongen och klarade av dessa matcher bra.

– Det blev sex matcher i grundserien och sen ett antal i slutspelet. Men detta blir första säsongen som ordinarie, säger både Philip och Nils-Petter.

Var ni nöjd över er prestation under dessa matcher?

– Helt nöjd blir man väl aldrig, men jag tyckte absolut att det gick bra, så jag är nöjd, säger Nils-Petter Hansen-Rim.

– Ja, absolut. Jag kan inte heller vara missnöjd med mina matcher. Klart att det kan bli bättre, men konstigt vore väl annat, konstaterar Philip Wikman.

Vad är största skillnaden mellan juniorhockey och seniorhockey?

– Precis allting skulle jag nog säga. Man måste vara noggrannare i både spelet med och utan puck, det går betydligt mycket fortare ute på isen, tempot är högre kort och gott, säger Nils-Petter Hansen-Rim.

Vad var det som gjorde att du valde att flytta hem till Boden igen Gustav?

– Jag är från Boden och klubben ligger mig varmt om hjärtat. Sedan ska det även bli roligt att få spela med Boden eftersom BHF alltid brukar få ihop ett bra lag och det kommer garanterat bli så även i år.

Vad föredrar ni för typ av spel?

– Jag gillar fysiskt spel. Det är kul när det smäller lite i sargerna, säger Philip Wikman med ett leende och får direkt medhåll av både Gustav och Nils-Petter.

På frågan vad deras förhoppningar är på den kommande säsongen är så är svaret unisont för alla tre.

– Målet är naturligtvis att det ska gå så bra som möjligt, men det är ju Allsvenskan som hägrar, säger Gustav Hedberg.

Nu är en ny generation här och ska vara med och driva klubben framåt, så det ska verkligen bli roligt att i vinter se dessa ungtuppar slåss om poängen.

Björn Norén

Vi i Boden

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique