voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
David Otter: “Målmedveten hockeymålvakt med vinnarskalle”

David Otter: “Målmedveten hockeymålvakt med vinnarskalle”

Idag är vi glada att presentera en viktig kugge i lagbygget – målvakten David Otter! 

– Han är en ung och lovande målvakt och vi tror att han kan bli riktigt bra hos oss, säger Birger Sandin, sportansvarig Boden Hockey.

David är 21 år gammal, mäter 189 cm och har Farsta HC som moderklubb. Han har även spelat i Leksands och Moras juniororganisation, samt provat på spel i den amerikanska ligan NCDC. Nu har han precis avslutat sin första seniorsäsong där han spelade i Kiruna IF och ser nu fram emot att komma till Boden.

Hej David och välkommen till Boden Hockey! 
Tack så mycket!

Vem är David Otter?
Jag är en målmedveten hockeymålvakt med vinnarskalle. Jag älskar sporten och är en spelare som försöker bli några procent bättre varje dag. Jag vill ta nästa steg i min hockeykarriär och Boden känns som den rätta klubben. Bodens ambitioner ligger i linje med mina.

Du kommer senast från en stark säsong i Kiruna IF. Hur ser du på din egen prestation och utveckling under den gångna säsongen?
Sett över hela säsongen så kan jag inte vara annat än nöjd. Det var trots allt min första seniorsäsong. Sen finns det självklart alltid små detaljer man kan fila på. Det var många inför säsongen som inte riktigt visste vem jag var, men som fick se (från första matchen egentligen) att jag är en målvakt som älskar att tävla, en som säljer sig dyrt och en målvakt som “står på huvudet” när det behövs. För varje säsong som går så får man ju mer och mer erfarenhet och den erfarenheten ger mer lugn och trygghet. Sen var det självklart speciellt att ta flyttlasset från Stockholm och köra upp till Sveriges nordligaste stad. Bara det gjorde att man växte som individ.


Foto: Daniel Åström/Studio D3D

Du har spelat i såväl J18 Elit som SuperElit (J20), provat på spel i USA och nu även just avslutat din första säsong i HockeyEttan. Hur har det varit att spela i ligan i allmänhet och i HockeyEttan Norra i synnerhet?
Bara positivt faktiskt. Riktigt rolig liga att spela i! HockeyEttan är en liga som kryllar av duktiga hockeyspelare som är på väg framåt i sina karriärer. Jag med många andra grabbar i den här ligan tränar som proffs varje dag, men måste kriga på sidan om med ett “vanligt” jobb. Så självklart har det stundtals varit slitit att leva den livsstilen, att dra från jobbet vid kl 15.00 och ha träning kl 16.00 liksom. Jag förstod inte själv innan jag kom till HockeyEttan Norra vilket otroligt hockeyintresse som finns här. Välfyllda läktare i princip i varje hall man spelade i. Norra serien håller en väldigt hög klass där de “sämsta” lagen kan slå de “bästa” lagen.

Hur kommer det sig att valet föll på att fortsätta din karriär i Boden Hockey?
Boden Hockey är en proffsig förening med höga ambitioner, och som jag sa i frågan innan, som ligger i linje med mina. De var snabba med att höra av sig när säsongen med KIF var över. Jag har bara hört bra saker om Boden Hockey och det i sin tur har nog gjort mig ännu säkrare på att det är hit jag ska. Jag snackade lite med Endre också som sa att han har trivts jättebra.

Vad vet du om Boden, både som stad och som ishockeyförening?
Jag vet väldigt lite om Boden som stad, men jag har fått intrycket att staden andas hockey i alla fall. Någonting man har lagt märke till när man lirat i Björknäshallen är ju Bodens klack. Jag fick höra att en hel del av dem hänger med på bortamatcher också och härjar på läktarna. Jag har också hört att fansen och folket inte är nådiga, haha. De vill se laget prestera, men med all rätt tycker jag.

Vad ser du mest fram emot med säsongen 20/21?
Jag ser fram emot mycket. Den stundande sommarfysen bland annat. Men jag ser nog mest fram emot att börja tävla och lira matcher igen.

Tack så mycket David och återigen välkommen till Boden Hockey!
Tack själv!

Foto: Daniel Åström/Studio D3D

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique