voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Dags för runda 2: “Idag är det bara vinst i tankarna”

Dags för runda 2: “Idag är det bara vinst i tankarna”

Idag kl 14.00, släpps pucken i Lindehov där Lindlövens IF står för motståndet. Vi spelade mot Borlänge igår, och avrundar nu helgen med match 2 under denna bortaturné. 

Även Lindlöven spelade under gårdagen där de tog då emot Kiruna IF och vann med hela 8-2. Vi spelade som sagt mot Borlänge, där vi förlorade med 5-2. Läs mer om den matchen här (klicka).

Vi är taggade till tänderna, precis som vår Team Manager Reine Karlsson beskrev det på instagram:
– Idag är det bara vinst i tankarna.
Följ oss på Instagram (klicka), för att hänga med bakom kulisserna.

Dagens match mot Lindlöven blir inte heller någon lätt match. De har gjort hela 51 mål på 14 matcher och har onekligen en väl fungerande offensiv. Däremot har de också släppt in 45 mål på 14 matcher. För oss är det lite det omvända scenariot där vi bara har släppt in 25 mål på 14 matcher – minst i AllEttan Norra, men också hittills bara gjort 29 st.

Senast lagen möttes var för tre veckor sedan. Då var det vi som gick segrande ur striden med 3-1. Nu är det återigen 0-0 när pucken släpps och dagens hemmalag är garanterat revanschsugna. Det skiljer just nu bara 2 poäng mellan lagen i tabellen, där vi ligger på en femteplats och Lindlöven på en sjätteplats. Det är alltså en riktigt viktig 6 poängs-match som väntar.

Tabellen är fortsatt jämn, i två skikt. Vi ligger som sagt på en femteplats i dagsläget, men vid 3 inkasserade poäng idag har vi samma poäng som tabelltrean Hudiksvall och går om tabellfyran Östersund med en poäng.

Dagens match kan du se här:
Lindlövens IF – Boden Hockey, nedsläpp kl 14.00

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Foto: Mats Engfors/Fotographic

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-16

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique