voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Christoffer Jönsson assisterande tränare: ”inte mycket att tveka på”

Igår presenterade vi att huvudtränare för nästa säsong blir Roger Forsberg. Nu är vi även mycket glada att kunna presentera Christoffer Jönsson som assisterande tränare.

Vem är Christoffer Jönsson? Vad är hans hockeyfilosofi? Läs intervjun nedan.


Christoffer Jönsson ny assisterande tränare här i Boden. Välkommen hem.

Du har varit huvudtränare för både J18 och J20 här i Boden, huvudtränare för J20 i Östersund och nu de 2 senaste säsongerna varit assisterande i Kalix i hockeyettan. Hur känns det att vara tillbaka i Boden igen?
Det känns jätte bra och inspirerande att få vara en del av Boden Hockey igen och sen att det är min hemstad gör att det hela blir ännu roligare.

Vad var det som lockade att komma hit istället för att träna på annan ort?
Jag har trivts jättebra i både Östersund och i Kalix och fått fina erfarenheter därifrån. Men boden är alltid hemma, och när chansen dök upp att få vara en del av boden hockey och vara med på Bodens resa upp i seriesystemet var det inte mycket att tveka på. Jag hade några erbjudanden bla som huvudtränare i en annan hockeyettan förening, men att vara på hemmaplan, närheten till ishallen och familj var det ett lätt beslut. Det känns verkligen rätt att vara tillbaka i Boden Hockey igen.

 

Vad är Christoffer Jönssons hockeyfilosofi och vilka lärdomar tar du med dig från tiden i Kalix?
En högintensiv hockey, att ha ett starkt och stabilt försvarsspel, spela en effektiv och smart hockey över hela banan.
Erfarenhet har jag fått både från östersund och kalix. Att få vara med 2 säsonger på seniornivå har gett mig ytterligare verktyg att ta med mig.

Hur upplevde du Boden som lag att möta?
Det var ju speciellt att möta Boden dels för att man själv var Bodensare men sen var det alltid tuffa och hårda drabbningar.

Vilka förväntningar har du på kommande säsong? 
Mina förväntningar på säsongen är att vi tar ytterligare kliv som förening och på isen. Spela bra, smart och effektiv ishockey som tar oss igenom det där nålsögat upp i seriesystemet. Det är dit vi ska och vi ska göra allt för att det ska ske.

Vad vill du hälsa våra fantastiska fans?
Det är alltid härligt med stämningen i björknäshallen. Det vet jag både sen jag spelade, tränade och har varit gästande tränare. Finns ingen hall i Sverige där man blir mer taggad på match än i Boden. Fortsätt stötta Boden, i både med och motgång så hoppas jag att vi får fira framgångarna tillsammans i framtiden.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique