voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Börja spela hockey!

Varmt välkomna till Boden Hockeys Hockeyskola! 

Vi startar upp säsongen på isen i Björknäshallen, lördag 5/10 kl 10.00.
Alla barn födda 2012 eller senare är välkomna. Självklart är de första träningarna, innan ert barn bestämt sig för att fortsätta, gratis!

Det viktigaste med Hockeyskolan är att barnen har roligt. Vi gör mycket skridskoövningar med fokus på att de ska få lära sig grunderna i skridskoåkning. Vi brukar också låta barnen få spela lite i slutet av träningarna.

Vid uppstarten av Hockeyskolan kommer ledare att finnas på plats på ishallen för att, framför allt, stötta alla barn med föräldrar som deltar för första gången. Väl på isen behöver barnen minst ha skridskor, hjälm och halsskydd. Det är även bra om de har ben- och armbågsskydd. Om ditt barn tycker om att spela kan det vara bra ha med sig en hockeyklubba också. Det finns ett antal utrustningar (och klubbor) att låna från klubben om man inte har egna.

Vi går på isen kl 10.00 lördag 5 oktober.
Kom gärna dit en stund innan för att få lite information från oss. För er som vill låna utrustning är det bra om ni kommer ca 30-40 minuter före, så att ni hinner få utrustning och byta om. Omklädningsrum med duschar finns att tillgå.

Tveka inte – låt ditt barn komma och prova på världens roligaste idrott! 

/Ledarna i Boden Hockeys Hockeyskola

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique