voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Bodensonen förlänger: “jag älskar att spela här”

Boden Hockey förlänger med Bodensonen Alexander Wallin

Alexander är född 2001 och har Boden Hockey som moderklubb, det innebär att säsongen 21/22 var hans första seniorsäsong men den kommande säsongen blir faktiskt den femte säsongen i rad som Alexander kommer spela A-lagsmatcher i Bodentröjan.

– Vi är glada för att Alex väljer att kriga vidare med oss! Alex är en egen produkt som förfinat sina skills i Luleås juniorverksamhet under några år och är idag en speedig forward med god speluppfattning och riktig fina händer. En spelare som alltid utgör ett hot för motståndaren, säger Birger Sandin, GM Boden Hockey.

Kontraktet är skrivet på 2 år.

Intervju med Alexander

Dina tankar om den gångna säsongen?
Tråkigt avslut på säsongen då jag tycker vi hade verktygen för att kunna nå Kvalserien och slå de bästa lagen i hockeyettan.

Vad tycker du om din egen säsong och utveckling?
Helt okej. Jag tycker att jag tog bra steg i rätt riktning i slutet av Allettan och i slutspelet men det finns fortfarande saker som jag vill utveckla och visa att jag kan.

Vad betyder Boden som stad och Boden Hockey som förening för dig?
Boden betyder mycket för mig då jag är uppvuxen här och det är jättekul att det händer mycket som sätter Boden på kartan nu. Jag älskar att spela här i Boden Hockey och jag vill hjälpa till att ta steget upp till allsvenskan.

Vad är ditt bästa hockeyminne i Bodentröjan såhär långt?
Mitt bästa minne måste nog vara det avgörande målet hemma mot Borås i dubbel overtime.

Vad gör du helst när du inte spelar hockey?
När jag inte spelar hockey så gillar jag att fjällvandra och köra skoter.

Vad ser du mest fram emot med kommande säsong?
Jag ser mest fram emot alla hemmamatcher och mycket publik, det är alltid roligast att spela då!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique