voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Boden Hockey värvar toppmålvakt

Toppkeepern som försvann från den svenska radarn!

Kevin Lindskoug var Björklövens självklara val i målet, när han efter säsongen 15/16 valde att istället testa på spel ute i Europa. Lindskog tillhörde toppen av målvakterna i Allsvenskan då han spelade för Björklöven, detta trots att laget låg i botten av tabellen.

Efter säsongen 15/16 så ville Lindskoug testa vingarna, och sedan dess har han hunnit med spel i Belarus, Danmark, Polen och Italien. Förra säsongen spelade han för Italienska Ritten/Renon i Alpshl, en liga där bland annat den föredetta Djurgårdsmålvakten Stefan Ridderwall spelade samtidigt. Lindskougs lag Ritten/Renon slutade 5:a i ligan och om man kollar i statistiken så ska de nog tacka Lindskoug för en hel del i den succén, då han hade ligans näst bästa räddningsprocent i sina 92.9%. Klart bättre än förre SHL-keepern Ridderwall.

Noterbart är att Lindskoug, var han än har spelat aldrig legat under 91 i räddningsprocent då han spelat en hel säsong, med undantag för säsongen 17/18. Det vittnar om vilken hög lägstanivå han håller.

Boden Hockeys sportråds radar har inte missat Lindskoug

– Lindskoug är en skicklig målvakt som har spelat på hög nivå och varit med under ett flertal slutspel och viktiga matcher. En riktig krigare som kan stänga matcher. Vi vill bredda och spetsa våra lagdelar för att kunna tävla om det hela vägen in i kaklet, säger Boden Hockeys sportråd.

Lindskoug ansluter till Boden under denna helg.

Skribent: Dennis Eliasson

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique