voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Boden Hockey värvar lovande målvakt: “har hört att det är en riktigt bra hockeystad”

Vi välkomnar målvakten Hugo Haas till Boden och Boden Hockey!

Hugo är född 2001 i Tjeckien. Han spelade säsongerna 18/19 och 19/20 juniorhockey i Linköpings och Växjös organisationer och kommer senast från spel i Vallentuna. Förra säsongen noterades han för 92,1 i räddningsprocent över 24 matcher med ett snitt på 2.87 insläppta mål. I de tre kvalmatcherna stod han sedan för 93,4 i räddningsprocent, med ett snitt på 2.53 insläppta mål.

– Hugo Haas är en målvakt som vi följt de senaste säsongerna och vår bedömning är att han nu har alla förutsättningar för att lyckas hos oss. Hugo är en allsidig målvakt som varierar sitt spel mycket bra beroende på hur spelet runt honom ser ut. Han är en snabb målvakt som gärna utmanar skytten när det krävs. Vi är jätteglada över att Hugo väljer att komma upp till oss för sin fortsatta utveckling, säger Birger Sandin, GM Boden Hockey.

Intervju med Hugo

Berätta, vem är Hugo Haas?
Jag skulle säga att jag är en hårt arbetande, driven, person. Min pappa spelade hockey när jag var liten så jag har rest mycket och sett många olika ställen. På min fritid gillar jag att ägna mig åt alla typer av sporter och aktiviteter, jag läser även mycket böcker.

Hur skulle du beskriva dig själv som målvakt?
En lite mindre målvakt som gillar att använda min fart och atletism. Jag fokuserar mycket på att läsa spelet.

Vilket är ditt bästa hockeyminne såhär långt?
Jag har fått den frågan några gånger men tycker att den är väldigt svår att besvara. Jag kan inte utse ett specifikt minne. Varje säsong är bra och jag får med mig värdefulla erfarenheter från varje säsong.

Varför valde du att spela i Boden Hockey nästa säsong?
Det var mitt andra år i Vallentuna där jag trivdes väldigt bra men jag kände att jag vill gå till ett lag som satsar högre, så direkt när Boden hörde av sig blev jag intresserad. Jag känner att i Boden har vi stora chanser att nå långt. Jag och föreningen delar samma mål och jag kände direkt att jag vill vara en del av Boden Hockey.

Vad vet du om Boden som stad?
Jag vet att de är ett bra hockeylag som har kämpat länge för att gå upp till Hockeyallsvenskan. Jag vet inte så mycket om staden, än. Det är långt norrut och det är kallt på vintrarna. Jag har hört att det är en riktigt bra hockeystad och det ska bli spännande att spela i Boden.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique