voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Boden Hockey startar ett Utvecklingslag

TÄVLING-TILLHÖRIGHET-UTVECKLING-GLÄDJE. Det är ledorden för det nystartade utvecklingslaget i föreningen


Jesper Nilsson (till vänster) kommer att vara headcoach för Utvecklingslaget och Nicklas Degerman (till höger) kommer att vara assisterande coach. 
Skribent: Dennis Eliasson

Nicklas Degerman är en av initiativtagarna till laget och säger att syftet med laget är att skapa en plats för överåriga juniorer som är på gränsen till A-laget och/eller inte kan lägga ner den tid som krävs på hockeyn för att ta nästa steg just i nuläget.

Tanken är att laget kommer att agera som en utbildningsplattform för spelare och ledare i alla led. Skapandet av laget har uppkommit ur att det finns ett stort intresse för att spela seniorhockey i Boden Hockeys regi.
– Jag tog det vidare till styrelsen som godkände det, säger Nicklas Degerman.

Processen började i januari 2021 och pågår. En del i processen att få till ett lag är spelare och ledare. Där har Nicklas tillsammans med brodern Daniel lagt ner ett stort jobb med att prata med spelare, ledare och styrelse för att sy ihop det hela.

I dagsläget så har man klart med Jesper Nilsson som huvudtränare, Nicklas själv som assisterande, tillfällig lagledare blir brodern Daniel tills dess att en ordinarie lagledare är klar. Daniel som även tränar föreningens U16 lag, kommer alltså hjälpa utvecklingslaget vid behov. Nicklas Petersson är klar som materialansvarig.

Lagets målsättning:

“Vår målsättning med laget är att utbilda och utveckla spelare och ledare för seniorhockey i en bra miljö. Rent sportsligt ska vi etablera oss i division 2 och där kunna utmana, vi ska även sikta på att vara ett positivt gäng som tillsammans skapar en stämning och en miljö där alla trivs och alla kan känna att de utvecklas”.

Här nedan kan du läsa en intervju med Nicklas Degerman.

Nicklas Degerman, initiativtagare till utvecklingslaget. Vem är Nicklas?
En snart 34-årig statligt anställd elektriker. Jag har hållit igång med hockey sedan Bodens IKs glansdagar i mitten av 90-talet. Utöver det är det fiske och skoter som är de stora intressena.

Hur kom du på tanken att driva igenom frågan om ett utvecklingslag?
Dels att man hörde snacket i katakomberna i hallen om det men även att man själv tänkt på saken. Jag lyfte frågan till styrelsen och på den vägen är det.

I lagets målsättning står det att ni ska etablera er i Division 2 och där utmana, men börjar man inte i Division 3? Förklara.
Ja, det stämmer bra. I och med att vi är nykomlingar så startar vi i Division 3. Vinner/ligger man på första plats vid jul så får man spela fortsättningsserien i Division 2 då, och sen hålla sig kvar där då helt enkelt.

Hur många spelare tror du dig kunna se just nu att ni kan mönstra till vintern?
I dagsläget har vi 17 utespelare och 2 målvakter samt att vi för samtal med några stycken till.

Daniel är tränare för U16 laget men ska hjälpa er som lagledare vid behov, men hur går det med sökandet efter en ordinarie lagledare?
Det stämmer bra. Vi har lite krokar ute gällande den saken också och där hoppas vi kunna landa ett namn rätt snart. Vi ledare har fått en liten skjuts på vägen med hjälp av Ulrika Arespång som varit lagledare i J20 senast.

Tack så mycket Nicklas, och lycka till i vinter.
Tack själv!

Utvecklingslaget kan du följa på deras facebooksida (länk).
Är du intresserad av att vara med?
Kontakta Jesper Nilsson, 073 029 58 51 eller Daniel Degerman, 073 073 67 87

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique