Boden Hockey presenterar Supporterspelaren!

Våra fantastiska supportrar och sponsorer har tillsammans bidragit till vår Supporterspelarinsamling. Nu är vi mycket glada att kunna presentera er spelare. Supporterspelaren Jonathan Tholander är klar för resten av säsongen! 

Jonathan har 21 SHL-matcher på sitt CV, men kommer senast från HC Dalen. Han har under sina 246 HockeyEttan-matcher stått för 212 poäng.

Säsongen 2017/2018 spelade han i Allsvenskan med Vita Hästen. Innan dess har han spelat i Östersunds IK och Piteå HC. Det är med andra ord en spelare som vi har god koll på.

Han är en rivig hårt arbetande forward som även är målfarlig.

– Tholander har spelat i föreningar som HV71, Tingsryd och Vita Hästen. Han är poängstark. Petter hade honom i Tingsryd och jag hade honom i Piteå. En liten kubik som gjorde hela 30 mål under säsongen i Östersund och även är väldigt “coachable”. Petter är väldigt glad att han ansluter, säger GM Rolf Nilsson

Jonathan spelar med oss redan i helgen när vi möter Östersunds IK och Hudiksvalls HC på hemmais i den sista Hockeyhelgen i AllEttan.

– Vi håller även ögonen öppna för ytterligare förstärkningar, så får vi se om det dyker upp något av intresse, avslutar GM Rolf Nilsson.

Vi ses i Björknäshallen!

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5707-3744
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
Onsdagar 9-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique