voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Boden Hockey presenterar Sebastian Hansson: “Ett lag som satsar stenhårt”

Powerforward ansluter till Bodens fästning

Sebastian Hansson, med Malmö som moderklubb, är en känd bekantskap för Bodenpubliken. Han har under 4 säsonger spelar i Kalixtröjan och kommer senast från spel i Troja/Ljungby. Den högerfattade forwarden mäter 180 cm och väger 95 kg.

Nu väljer han att fortsätta sin hockeykarriär i Boden, något vi är mycket glada över.

– Det är en vältränad hårt arbetande forward som passar perfekt in i vårt lagbygge. Han har tagit steg och blivit bara bättre och bättre för varje säsong som gått. Vi ser verkligen fram emot säsongen tillsammans, säger sportansvarige Birger Sandin till hemsidan.

Här nedan kan du läsa en intervju med Sebastian.

Hej Sebastian och välkommen till Boden Hockey!
Tack så mycket!

Du har beskrivits som en av Sveriges starkaste hockeyspelare. Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
Ja, men det låter väl bra att man har fått den beskrivningen (skratt). Som hockeyspelare skulle jag beskriva mig själv som en snabbt åkande forward som gillar att tacklas och är bra framför mål i offensiv zon. Jag har även ett bra skott men kanske ska använda det lite mer.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?
På fritiden gillar jag att hänga med kompisar och vara ute i naturen, fiska och sådant. Jag är en glad skåning kan man väl sammanfatta det som. Jag kan bli en arg skåning också, men för det mesta försöker jag hålla mig glad och lugn.

Du har spelat flertalet säsonger i Kalix fram till ifjol då du valde att spela i Troja. Berätta hur tankarna gick vid det valet och hur den gångna säsongen var för dig?
Att jag åkte från Kalix var av personliga skäl med familj och sådant. Jag har inget ont att säga om Kalix. Den gångna säsongen blev ju lite konstig så som det slutade, men jag fick ut det både jag och Troja ville få ut av min hockey. Så jag är nöjd med det.

Just Boden och Troja möttes ju i Play Off 3 där den tredje och direkt avgörande matchen blev rekordlång. Ta oss igenom matchserien från din synvinkel och hur det var att möta Boden?
Jag har ju spelat mot Boden innan och det har alltid varit tuffa matcher, där det ligger lite på gränsen hela tiden mot old school hockey. Jag sa till killarna i laget att de skulle vara förberedda på att det skulle bli en tuff kamp. I den första matchen i den första perioden tyckte jag att Boden var det bättre laget. Troja visste inte att det skulle smälla varje gång vi passade iväg pucken. Efter den perioden var det som att vi förstod bättre och gav lite tillbaka och vann den matchen på grund av det. Andra och tredje matchen var jämna, och Endre räddade en jävla massa puckar medan Boden gjorde mål på sina chanser. I den tredje matchen var det ju riktigt tight och det bara fortsatte, period efter period. Folk fick liksom kramp. Massören fick jobba hårt, vi fick äta massa snabb energi i periodpauserna och sådant. Det var en rolig matchserie att spela.

Vad var det som lockade med att flytta norrut igen och framför allt till Boden Hockey?
Jag gillar naturen där uppe. Jag känner jättemånga i laget, vet om det är en bra kamratskap och att det är ett lag som satsar stenhårt för att bli ännu bättre. Det är en sådan resa man vill vara med i.

Efter din tid i Kalix så har du hunnit möta oss rätt så många gånger, vilket är ditt starkaste minne från dessa möten?
Det är nog faktiskt när Per Ledin spelade. Det var en jäkla hype kring det och första matchen han spelade så möttes vi i Kalix. Då fick jag ett läge där han skulle försöka dribbla mig vid vårt bås, och jag körde över honom, publiken blev i extas, så det var ju lite roligt.

Vad vet du om Boden som stad?
Damhandbollen är rätt bra har jag hört talas om. Sedan vet jag inte så mycket mer, men det ska bli spännande att lära känna staden.

Hockeysäsongen fick ett rätt abrupt slut den här våren. På grund av det, är det något du ser fram emot extra mycket med kommande säsong? 
Att ta ett steg längre. Säsongen som gick tog jag och laget oss till Play Off 3, så målet till nästa säsong är att komma minst ett snäpp längre.

Vi tackar Sebastian för pratstunden och hälsar honom varmt välkommen till vår stad och vårt lag.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique