voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Boden Hockey och Hockeyettan har nått en förlikning

Boden Hockey och Hockeyettan har i dagarna nått en förlikning vilken innebär att parterna är överens om att lägga ned samtliga historiska krav, anspråk och tvister gentemot varandra.

Den segdragna konflikten har därmed fått sitt slut och fokus kan nu istället läggas på den idrott vi alla brinner för, ishockey.

Daniel Åström, ordförande Boden Hockey:
– Vi är glada att vi tillsammans nått en förlikning som gör att båda parter kan känna sig tillfreds och börja blicka framåt. Boden Hockey ser fram emot att helhjärtat få fokusera på sporten och därmed bygga vidare på den resa vi som förening vill genomföra.

Vi som företräder Boden Hockey kommer nu sätta oss ned i förutsättningslösa samtal för att staka ut vägen för vår verksamhet under kommande år. Vi är samt har alltid varit öppna för samarbete och tror att det alltid går att finna gemensam grund oavsett vem som är ens motpart. Man ska försöka komma överens om sådant som går att komma överens om och det arbetet börjar nu.

Vi är glada att våra exilbodensare samt fans till motståndarlag nu ges möjlighet att se på kvalitativ ishockey från Hive Arena i Boden under resterande del av säsongen med start redan idag.

Jens Israelsson, VD Hockeyettan:
– Vår ambition har hela tiden varit att ha alla klubbar med på den gemensamma plattformen och vi är glada över att kunna tillkännage att Bodens HF nu är med oss.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique