voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Boden Hockey informerar

Det är med viss förvåning vi läser artiklar och krönikor om vad andra anser att Boden Hockey tycker och vad vi avser att åstadkomma. Frågan relativiseras och förminskas i syfte att skada en ideell förening eller kanske fler organisationer?

Vi tar bladet från munnen och är tydliga i vår ståndpunkt. Boden Hockey är positiva till ligaorganisationer, vi är positiva till att samordna gemensamma ekonomiska intressen med andra. Huvudansvaret är alltid mot den egna föreningen, strider externa metoder mot lagar och förordningar påvisar vi detta och förväntar oss att metoderna inte används. Kollektivanslutning tillhör det förgångna. Allt började med att vi påpekade sakfel i ett avtal och ville rätta till det. Under hela konflikten har vi sökt vägar för att hitta en lösning, det vi mötts av är metoder för att skada oss. Inför årsmötet hade vi hoppats på fredliga handlingar från ATG hockeyettans ledning, tyvärr ser vi inte det. De har även börjat gå till attack mot enskilda individer i föreningar. Ett beteende man endast brukar se i odemokratiska organisationer i syfte att vidmakthålla tystnadskultur.

Boden Hockey har även deklarerat att OM föreningen tar steget upp i Hockeyallsvenskan någon gång i framtiden så kommer Boden Hockey ingå samarbetsavtal omgående. SHL och Hockeyallsvenskan är väl fungerande organisationer med en öppen och transparent ledning. Det råder fundamentala skillnader på hur SHL/Hockeyallsvenskan fungerar och bedrivs och hur Hockeyettan styrs, där i ligger problematiken. Klubbarna i SHL/Hockeyallsvenskan hade aldrig accepterat hemligstämplade avtal eller att skriva under samarbetsavtal där man inte vet vad man får för upplåtna rättigheter för att nämna två av många problem som råder i Hockeyettan. Boden Hockey är för samarbete och vi har varken makt eller vilja att riva ner vad SHL har byggt upp och som tjänar föreningarna väl.

En majoritet av klubbarna i Hockeyettan har av olika skäl helt tappat förtroendet för ordförande i Hockeyettan och ett extra årsmöte kommer hållas den 22 jan. Vi hoppas att ATG hockeyettans ledning respekterar demokratin och låter medlemmarna genomföra ett extra årsmöte utan att obstruera mot vare sig medlemmars eller majoritetens vilja. En oro som är mycket utbredd bland de som önskar ett nytt ledarskap byggt på allas lika värde.

Boden Hockey är alltså inte emot ligamodellen och samarbetar gärna med ATG hockeyettans övriga klubbar samt förhoppningsvis Hockeyallsvenskans i framtiden.

Läs gärna Szymon Szembergs krönika i hockeysverige.se
Szymon Szemberg är VD på den Europeiska klubballiansen, E.H.C. Han var tidigare informationschef på Internationella ishockeyförbundet (IIHF) 2001-2014, samt projektledare för och sedermera COO på Champions Hockey League, 2013-2015. https://hockeysverige.se/2021/12/28/szymon-szembergs-skarpa-kritik-mot-anders-larsson

/Thomas Regemalm och Daniel Åström, styrelsen

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique