voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Boden Hockey förstärker tränarsidan!

Boden Hockey förstärker tränarsidan!

Petter Lasu Nilsson tillbaka i båset ikväll!

Boden Hockey och Petter med stöd av en partner har lyckats finna en lösning som fungerar för alla parter. Petter går in som Assisterande tränare i A-lagets ledarteam från med idag.

Petter är en erkänt kompetent kraft med erfarenhet både som spelare och ledare på hög nivå, förutom att bidra med sin energi och coachning samt av A-lagets defensiva spel kommer han även att vara med och stötta med ledarutveckling på juniorsidan.

Birger Sandin Vice Ordf. Boden

Vi är såklart glada då vi får in Petter som är en skicklig tränare samtidigt känns det extra bra att Petter själv väljer att komma tillbaka till oss och axla rollen som Assisterande tränare resten av säsongen.

Petter Lasu Nilsson

Jag har mer och mer känt suget och känner nu att jag är redo att komma tillbaka som tränare i Boden Hockey, jag hoppas och känner att jag kommer att kunna bidra positivt till lagets- och klubbens utveckling. Suget för hockeyn har såklart kryddats av möjligheten att vara med på resan i min moderklubb men också att få chansen att jobba med Nobbe som jag växt upp med, spelat med och inte minst har samsyn med om hur hockey spelas.

 

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm
STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique