voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Boden Hockey ber om ursäkt

Boden hockey ber Anders Larsson, SIF, och Ronny Glysing, ATG Hockeyettan, om ursäkt för den video som spelats in på Boden hockeys kansli. Vi beklagar oförbehållsamt det inträffade.

På nyårsdagen skickade vi personliga ursäkter till dem, bägge har accepterat våra ursäkter och nu går vi ut med publika ursäkter.

Personen i fråga är djupt ångerfull och har blivit entledigad från sitt engagemang i Boden Hockey i väntan på att styrelsen sammanträder i frågan. Boden Hockey arbetar fortsatt med frågan och det har förekommit filmer tidigare i våra kanaler som vi agerat mot, i detta fall är filmen inte producerad via Boden Hockeys kanaler. Vi kommer nu gå vidare med arbetet hur vi kan undvika att detta inträffar i andra situationer. Initialt information inom föreningen.

Det är djupt olyckligt att en medarbetare producerat videos som Boden Hockey inte står bakom. Vi har tydligt visat att vi står för demokrati, främst genom vår talan för avtalsfrihet, föreningsfrihet. Vi har även lämnat in motioner vid ATG hockeyettans årsmöte som skulle skapa mekanismer mot korruption, den röstades ner! (?) Men även fört talan mot SIFs obstruerande mot idrottens rättssystem genom att inte acceptera idrottens högsta domstol, RIN

Vad händer nu?

Vi ser fram emot ATG Hockeyettans extra årsmöte och den nya ledningen som kommer ha en stort arbete att få ATG Hockeyettan på fötter igen. Vi hoppas få slut på denna konflikt som vi aldrig skulle ha behövts uppstå och få en ledning som jobbar för sina medlemmar och inte mot.

Boden Hockey har, liksom Karlskrona HK, fått sändningstillstånd till 30 april 2022 av Svenska ishockeyförbundet.

Händelsen i Piteå är djupt beklaglig, där en av våra supportrar blev attackerad. Publik ska givetvis känna sig säkra i hallen. Fans ska inte behöva bli misshandlade. Oavsett vilket lag man håller på eller vilken hall man befinner sig i. Bodens säkerhetsansvarige har stort stöd av SIF i denna typen av frågor.

Vi har begärt möte med Norrbottens ishockeyförbund i syfte att samtala om förhållandena inom hockeyn i Norrbotten och vad som kan göras. Det Boden Hockey verkar för, talar om och kämpar för är något som borde vara självklart i Sverige 2022, det är att lagar, förordningar och mänskliga rättigheter som självklart också ska gälla inom Svensk Ishockey. Något vi är övertygande att många föreningar står bakom, ändå brister det ibland, tyvärr.

/Styrelsen

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique