voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Boden Hockey är stolta att presentera kommande säsongs huvudtränare!

Boden Hockey är stolta att presentera kommande säsongs huvudtränare!

Han har 1 VM-Guld, 1 VM-Silver, 2 OS-Brons, 1 SM-Guld, över 100 poäng i NHL, närmare 300 SHL-matcher och över 40 landskamper under sin aktiva spelarkarriär. Som tränare har han bland annat tränat Björklöven i HockeyAllsvenskan under många år, räddat kvar Timrå IK i SHL och varit tränare för Juniorkronorna.

Med ett sådant imponerande CV så kan vi inte tala om någon annan än självaste Lars ”Molla” Molin, en av guldhjältarna från VM -87. Välkommen till Boden och Boden Hockey, Lars!

Boden Hockey är som sagt mycket stolta att kunna knyta till sig en så pass erfaren och driven tränare som Lars och känner att han kommer passa in väldigt bra i klubben med sin vinnarinstinkt.

Markus Lindström, Ordförande Boden Hockey, om Lars Molin:
– Det känns oerhört stabilt med Lars Molin som vår nya tränare. Lars har lång erfarenhet både som spelare och tränare. Vi ser verkligen framemot att Lars ska kliva in i klubben och vi har stora förhoppningar att han skall fortsätta föra laget framåt.

Hemsidan slog en signal till vår nya tränare för att kolla läget.

Hej Lars och varmt välkommen till Boden Hockey!
Tack så mycket!

Vem är Lars Molin för de som inte vet?
Jag har hållit på med hockey i stort sett hela mitt liv, från sju års ålder. Från det att jag var 16 till 35 år så spelade jag elithockey. Som tränare så har jag flera år som tränare i Löven (Björklöven) och jag har även tränat Timrå, Storhamar i Norge och Juniorkronorna säsongen 00/01.

Hur anser du att hockey skall spelas idag?
Hockeyn har förändrats så mycket, det är mer fart i dag, men man måste kombinera farten med smartness. Mycket fart men man måste även vara smart.

Hur går tankarna om att ta över Boden Hockey nu?
Jag har knappt hunnit smälta det ännu. Men då jag träffade klubben så gav de en mycket bra presentation och upplägg som jag gillade och klubben gillade min. Jag har sett några matcher som Boden har spelat ifjol och det är ett speedigt lag, det vill jag behålla, speeden. Sen kanske det blir att vrida till det lite, men det får vi se längre fram när vi går på is.

Tack så mycket Lars och kör hårt i vinter.
Tack!

Skribent: Dennis Eliasson

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique