voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Boden förlängningar med 2 erfarna krafter

Boden förlängningar med 2 erfarna krafter

Anton är född -90 och har Haparanda som moderförening. Som junior har hans utveckling skett inom ramen för Luleås organisation. Han anslöt till Boden förra säsongen. Han har spelat samtliga matcher denna säsong! Han var en del i den defensiva styrka som tog Boden till Hockeyettan och denna säsong till Playoff. Med sin erfarenhet, tävlingsinställning och ledarskap kommer han tillföra rutin och trygghet i laget

Christian är född -91 och har Luleå Hockey som moderklubb. Han anslöt till Boden denna säsong och har gjort en riktigt bra säsong. Han placerade sig i toppen av tekningsligan både i hockeyettan norra och Allettan. De senaste säsongerna har han haft en stabil produktion av poäng. Med sin spelstil, tekningar och rutin kommer han tillföra offensiv energi till laget.

Anton Barsk, Back Boden Hockey
– Säsongsavslutet kom för tidigt, jag känner att det finns mer att ge för det här laget. Revanschlust är det ord som hela tiden rullar i mitt huvud. Det var mycket skador och flunsa på slutet, ändå stod vi upp och presterade. Med färre skador och sjukdom kommer laget kunna få en bättre säsong än förra. Hoppas fler förlänger så att vi får bygga vidare på laget och vår lagmoral som tog oss till Playoff.

Christian Nyman, Forward Boden Hockey
– Boden har känts rätt för mig. Jag vill fortsätta och bygga vidare på det som vi har skapat, både för mig som spelare och laget.

Arkivbilder (Match): Foto Mats Engfors Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique