voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Anton Tano: “kommer kunna utmana om Allsvenskan”

Anton Tano: “kommer kunna utmana om Allsvenskan”

Igår, fredag, drog vi igång presentationen av truppbygget för säsongen 20/21 med dunder och brak! På våra sociala medier presenterade vi att Anton Tano är klar för spel i Bodentröjan.

Lyssna på Antons hälsning i videospelaren ovan.

Kirunafostrade Anton Tano har massor av rutin på nivån med spel i Kiruna IF, Skövde IK, Lindlövens IF och senast två säsonger i Tegs SK. Han är en poängstark, skicklig och listig spelare som den gångna säsongen stod för 40 poäng, fördelat 24 mål och 16 assist, på 32 matcher. I Play Off-spelet stod han för ytterligare 5 poäng (3 mål och 2 assist) på 3 matcher.

Vi är såklart mycket glada att han väljer att fortsätta sin hockeykarriär i Bodentröjan. Kontraktet är skrivet för 2 år.

– Vi har haft span och koll på honom de senaste åren. Vi tycker att han står för mycket skicklighet och har framför allt under de två senaste säsongerna visat spetskompetens med gjorda poäng. Dessutom är han en väldigt fin människa, som passar in i vårt lagbygge. Vi är jättenöjda med att han har valt att spela med oss, säger Birger Sandin, sportansvarig Boden Hockey.

Här nedan kan du läsa en intervju med Anton.

Hej Anton!
Först och främst välkommen till Boden Hockey!
Tack så mycket!

Du kommer senast från spel i Tegs SK. Hur ser du på din egen säsong?
Min säsong i Teg var karriärens hittills bästa. Laget var i långa stunder i harmoni och det var även jag. Det mesta flöt på utanför isen och när jag kom till hallen var det med glädje och med fina vänner. Det ledde till fin produktion ute på isen med mina vapendragare Edström och Manberg.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?
Som person är jag trygg och försöker generellt sett se positivt på saker och ting. Jag är glad och väldigt social men kan nog uppfattas som reserverad av de som inte känner mig.

Och som hockeyspelare?
Som hockeyspelare är jag rörlig, teknisk och skottglad. Min skott/pass-ratio är nog minst 3:1, haha. Jag gillar att bryta mönster och bidra med det oväntade.

Nu flyttar du till Luleå för fortsatta studier. Hur kommer det sig att valet föll på just Boden Hockey – Det finns ju en del klubbar i närheten av Luleå?
Jag hade möjligheten att välja Sunderby sjukhus för de sista 3 åren av min utbildning och så blev fallet. Att valet föll på Boden Hockey beror på många saker. Vi har haft en bra dialog och klubben har varit tillmötesgående och förstående över min sociala situation med studier. Rent hockeymässigt känns Boden väldigt spännande och kommer kunna utmana om Allsvenskan. Ambitionen tilltalar mig.

Det är många Bodensupportrar som ser fram emot att se dig spela i Boden Hockey. Vad ser du mest fram emot med att spela i Bodentröjan?
Att komma ut i Björknäshallen iklädd hemmalagets tröja kommer kännas betydligt enklare än att komma dit som bortalag. Jag ser framför allt fram emot att spela med det publikstödet i ryggen.

Foto: Daniel Åström/Studio D3D

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique