voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Ännu en cupseger.

Seger i BG Norr Höstlovscup, Umeå!

 

Vi säger Grattis till vårat grymma U14-lag som tog hem segern i BG Norr Höstlovscup i Umeå!

I helgen gick BG Norr Höstlovscup av stapeln i Umeå. Bodengrabbarna hade en knackig första match på fredagskvällen mot Brunflo där vi inte riktigt var påkopplade men fick till ett oavgjort resultat 1-1. Under resterande gruppspelsmatcher fick grabbarna allt mer fart under rören och de slutar som gruppetta efter vinster mot Clemensnäs, Lycksele och Sundsvall.

I kvartsfinalen väntade Kramfors-Alliansen, Boden började bra och var det klart bättre laget men energidepåerna började tryta på Lördagskvällen. Trots detta så lyckades de hålla i och vinna matchen med 3-2.

Semifinalmotståndare Piteå. Ett lag de mött många gånger innan, brukar vara jämna kamper men inte denna gång. Boden gör en mycket bra match har hög fart och spelar som ett lag, slutresultat 6-1. Nu väntar final!!

Final väntade mot Östersund!

Finalen var en jämn match mellan två bra lag, första perioden hade Boden ett litet övertag och lyckade göra 1-0 i slutet av perioden. Efter bara 15 sekunder in på andra perioden ökar de på till 2-0. Östersund växlar upp och Boden orkar inte riktigt hålla emot trots ett grymt målvaktsspel, ställningen efter full tid är 3-3.
I förlängningen visade de dock Bodenhjärta, efter 1.08 avgör Boden och glädjen var total.

Grattis till segern och en väl genomförd cup, Boden Hockey U14!

 

VI I BODEN

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique