voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Annat Kirunamotstånd, samma resultat

Annat Kirunamotstånd, samma resultat

Idag var det dags för helgens andra bortamatch när vi gästade Lombia och Kiruna IF stod för motståndet. 

Vårt första riktiga läge kom när ca 6 minuter var spelade. Det var Sebastian Hansson och Sebastian Huczkowski som stod för en fin aktion, men Pavel Krajcovic i hemmakassen tog hand om pucken. Kiruna IF får sedan matchens första chans att spela i numerärt överläge men vårt Bodenförsvar med Victor Johnson som sista utpost står emot. Vi får också spela powerplay, men ingen utdelning för oss heller, denna gång.

Det är Kiruna IF som tar ledningen i den första perioden. När hesa Fredrik ljöd för periodpaus stod det 1-0 på resultattavlan efter en period som kan summeras som att Kiruna IF stod för spelövertaget den första halvan av perioden och Boden för den andra halvan.

Vi skapar ordentligt med tryck i inledningen av den andra perioden och får också spela powerplay när drygt 6 minuter var spelade. Vi skapar bland annat ett läge med Anton Tano och Pontus Johansson i den spelformen. Vi fortsätter trycka på och ledningsmålet kommer tiden 07.45, just efter att Kiruna IF blivit fulltaliga, när Johansson direktskjuter från offensiv blå och Christian Nyman bombar in returen till ställningen 1-1.

Tidigt i den tredje perioden stressar Sebastian Hansson en Kirunaspelare i Kirunas zon så pass att han roffar åt sig pucken och för någon sekund blir fri, men får inte riktigt till det avslut han hade önskat. Några minuter senare får vi spela i numerärt överläge igen och då är spelgeniet Christian Nyman framme vid vänster tekningscirkel och passar fram till Pontus Johansson som hade smugit sig fri framför kassen. 1-2 på resultattavlan var ett faktum.

Tiden 6.27 får Kiruna besöka botbänken igen. Då är Jadon Joseph framme och skapar lägen hela tre gånger. Först åker han skickligt sig fri, men störs något i skottögonblicket. Sedan skjuter han ett farligt skott. Några sekunder senare passar Sebastian Harila upp till Sebastian Kaijser som skottfintar, men istället riktigt läckert spelar över pucken till Joseph som står på vänsterflanken och direktskjuter in 1-3 i princip öppen kasse.

Även 1-4 kom in tillställningen tog slut. Tiden 19.05 i den tredje perioden driver Johansson upp farten in i offensiv zon och spelar till Christian Nyman som drev på kassen och stötte in slutresultatet och alltså blev dagens tvåmålsskytt.

Helgen kan alltså summeras med att vi har vunnit mot två Kirunalag, med 1-4 båda gångerna.
Du kan läsa om gårdagens match mot Kiruna AIF här (klicka).

Kiruna IF – Boden Hockey 1-4
(1-0, 0-1, 0-3)
1-0 19.21 Felix Fjällkeborn (Simon Thyni)
1-1 27.45 Christian Nyman (Pontus Johansson, Sebastian Kauppila)
1-2 42.40 Pontus Johansson (Christian Nyman, Felix Dahlroth) PP1
1-3 47.47 Jadon Joseph (Sebastian Kaijser, Sebastian Harila) PP1
1-4 59.05 Christian Nyman (Pontus Johansson)
Skott: 23-52 (11-12, 7-18, 5-22)
Utvisningar BHF: 5×2 min KIF: 9×2 min

Arkivfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-16

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique