voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Allt pekar uppåt, inklusive antalet medlemmar på årsmötet!

Allt pekar uppåt, inklusive antalet medlemmar på årsmötet!

Inför rekordmånga deltagande på årsmötet presenterade man att säsongen som gick har varit en framgång på alla plan inom föreningen. 

Årsmötet avhandlande stadgeenligt alla de punkter som ska avhandlas. Sammanfattningsvis pekar allt uppåt för oss. Vi har fortsatt en stark och växande ekonomi, organisationen fortsätter att stärkas och intresset för vår verksamhet växer hela tiden. Det pratas Boden Hockey på stan igen. Ja, det pratas Boden Hockey i hela Hockeysverige! Som exempel så är Boden Hockeys facebook sida den 3 bästa i Sverige bland idrottslag/föreningar.

Du kan läsa mer om vår framgång under säsongen här.


BILD: Markus Lindström och Joakim Svensson

Nye ordförande Markus Lindström tackar av Joakim Svensson för hans 6 år som ordförande i klubben. Under Joakims ledning har Boden Hockey verkligen utvecklats, omsättning mångdubblats, föreningen har ett riktigt starkt eget kapital idag och intresset för klubben har ökar explosionsartat. Vi har ett konkurrenskraftigt hockegym idag samt inte minst så har vi flyttat oss från hockeyns bakgård till att ha Norrbottens näst bästa herrlag i ishockey.

En fantastisk utveckling som Joakim bidragit starkt till under dessa år, säger nya ordförande Markus Lindström.

Avgående ordförande Joakim Svensson säger:
– Föreningen behöver ett nytt och modernt ledarskap inför framtiden. Det känns jättebra att äntligen kunna lämna över stafettpinnen till en så ung och framåt kille som Markus. Jag kommer självklart vara kvar i föreningen och hjälpa till framöver och jag hoppas såklart att medlemmarna känner att jag förvaltat deras förtroende väl.


BILD: Leif Pettersson, Markus Lindström och Daniel Åström

Magnus Brevemark och Robert Jonsson lämnar styrelsen och Boden Hockey tackar dem för välförrättat arbete och hoppas att de återkommer efter välförtjänt vila. Ny invalda i styrelsen blev Leif Pettersson (ledamot), Markus Lindström (ordförande) och Daniel Åström (ledamot). Följande fortsätter sitt gedigna arbete i styrelsen: Birger Sandin, Jan-Olof Nylander, Kim Rönnqvist och Helen Liinanki.

Längre presentation av nyinvalda kommer senare, nedan följer kommentarer från de ny invalda.

Markus säger: 

– Känns otroligt hedrande och väldigt spännande att få möjligheten att leda Boden Hockey framåt, hoppas att jag kan motsvara allas förväntningar. Jag kommer jobba för att verka för föreningen som helhet och hoppas att vi i framtiden kommer fortsätta utvecklas och nå våra mål som ett lag.

Leif säger:
– Känns jättebra att äntligen ha tid och möjlighet att bidra med mina erfarenheter till en förening och idrott som jag brinner för och som dessutom innehåller allt en förening ska ha, verksamhet för alla, i alla åldrar från elit till hockeyskola och satsningen på damhockeyn.

Daniel säger:
– Jag har ett stort hockeyhjärta och vill hjälpa till mer i föreningen och känner att jag kan bidra mer i frågor runt marknadsföring och digitalutveckling såväl på webben som i arenan.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique