voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Troja tog första rundan

Troja tog första rundan

Idag spelades den första av tre matcher i Play Off 2. Denna match i vår hemmaborg, som alltid inför en fantastisk hemmapublik. 

Matchen startade i ett som väntat riktigt högt tempo och till en början var spelet jämnt och båda lagen visade att de ville ta tag i taktpinnen direkt och föra spelet. Troja öppnade med att föra pucken mycket men vi stängde ner dem bra och störde deras uppspel hela tiden. Detta ledde till att vi också kunde ta mer kontroll över spelet och puckinnehavet vägde över på vår sida.

Cirka 4 minuter in spelade vi av ett numerärt underläge på ett bra sätt, och cirka en minut efter det var det vår tur att också få spela i numerärt överläge. Det behövdes inte mer än 5 sekunder innan Christian Nyman styrde in ledningsmålet efter skott från blålinjen från Tommy Wargh. Ett riktigt tek och dunk, så att säga.

Hallen kokade efter målet och vi var det spelförande laget och gav inte Troja mycket tid att få till sitt spel. Bortalaget var visserligen riktigt vassa på sina kontringar och efter ca 16 minuter kvitterade de också till 1-1. Målet kom lite från ingenstans men mot ett så kontringsvasst lag, som Troja verkade vara, så gick det tyvärr inte att stå emot deras spel framför vårt mål. Våra krigare fortsatte dock att ånga på och känslorna blev hetare och hetare mellan lagen. 1-1 var resultatet efter den första perioden.

Andra perioden öppnade i ett fortsatt högt tempo och spelet var jämnt med ett böljande spel där båda lagen stack fram när de fick chansen i anfallszon. Vi var dock fortfarande det lite vassare laget kändes det som och Troja såg väldigt stillastående ut en del stunder.

Vi lyckades dock inte riktigt skapa några riktigt heta målchanser och det var svårt att ta sig förbi bortalaget i deras defensiva zon. Efter ca 9 minuter jobbade sig Troja in i matchen, och fick momentum efter ett numerärt överläge under ett par minuter, och gjorde två snabba mål med 13 sekunders mellanrum. Detta innebar ett tvåmåls underläge för oss som också skapade en tung uppförsbacke.

Sista halvan av perioden var rätt så chansfattig då båda lagen stängde av varandras spel bra, och pucken studsade runt lite oturligt ganska ofta. 1-3 var också resultatet efter två spelade perioder.

När pucken släpptes i den tredje perioden var förväntan hög och vi tog kontroll på spelet rätt så tidigt och förde pucken bra i laget. Troja var dock väldigt stabila i sin egen zon och de släppte väldigt sällan in oss för att kunna skapa några farliga lägen.

Våra krigare kämpade och slet men fick inte riktigt till det och pucken ville verkligen inte leta sig in till målet. Trojas försvarsspel lönade sig också för dem då de var fortsatt väldigt snabba att ställa om till kontring så fort de fick chansen. Efter ca 6 minuter så ökade bortalaget också på sin ledning till 1-4 och matchen kändes nästan redan då punkterad och det skulle krävas ett riktigt hårt jobb för oss att komma ikapp.

Vi visade också att vi bara skulle göra mål och ångade på riktigt bra mot ett fortsatt försvarande Troja som spelade för att försöka stänga matchen. Det ville sig dock inte ikväll och hur mycket vi än pressade så lyckades vi inte komma tillräckligt nära mål för att komma ikapp, och när hesa Fredrik ljöd i hallen så skrevs slutresultatet till 1-4.

Stort tack till de 1208 personerna som kom till vår hemmaborg, hejade och stöttade vårt gäng.
Nu laddar vi om för returmatchen i Ljungby på fredag.


Kvällens matchsponsor var SM-veckan. Prisutdelare SAndra ottosson delade ut pris till bästa spelare i båda lagen – Bodens #77 Felix Dahlroth och Trojas #36 Wictor Ragnewall. Foto: Christer Hägglund. 

Boden Hockey – IF Troja-Ljungby, 1-4
(1-1, 0-2, 0-1)
Målskytt Boden Hockey:
 Christian Nyman
Målskyttar Troja: Tobias Törnkvist, Jonatan Nielsen, Hampus Olsson, Noa Lindqvist-Muci
Skott: 26-21 (11-7, 9-9, 6-5)
Utvisningar BHF: 9×2 min Troja: 9×2 min
Domare: Jimmy Andersson
Publik: 1206 personer

Foto: Mats Engfors/Fotographic
Skribent: Kristian Nilsson

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique