voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
3 viktiga poäng!

3 viktiga poäng!

Tuffa papper inför dagens match, där vi saknade 7 spelare och skulle möta Lindlöven som senast igår hade stått för 8 fullträffar mot Kiruna och var i ett riktigt flow. 

Det innebar bara att vi kämpade extra mycket och stod upp ytterligare lite till för varandra. 

Det var vi som inledde matchen bäst. Redan under de 31 första sekunderna hade vi hunnit pröva Mantler i hemmakassen 3 gånger. När drygt 2 minuter var spelade fick vi även se fint klapp-klapp-spel mellan Ceder, Rasulov och Schack-Blomstedt, men inget mål denna gång.

Det är Lindlöven som får matchens första utvisning och powerplay-spel väntade för vårt gäng. Spelet i numerärt överläge blev dock inte långvarigt eftersom att vi åker ut för 6 man på banan. Detta innebar tekning i vår försvarszon och tiden 4.55 var faktiskt det första skottet som Lindlöven fick iväg på Claes Endre i vårt mål.

Tiden 8.02 får däremot Lindlöven ett friläge som träffar stolpen. Lindlöven tog sig in i matchen mer och mer, men det var ändå Boden som var det mer spelförande laget i den första perioden.

18.47 kommer också målet. Det är Tommy Wargh som lägger ner pucken i offensiv zon, varpå Oliver Schack-Blomstedt stressar en Lindlöven-spelare bakom mål såpass att han lägger in pucken framför mål där den tar på en Lindlöven-skridsko och smiter in bakom Mantler i hemmakassen. Det flytet har vi nog samlat ihop till under säsongen.

Det händer inget mer i perioden och vi går till periodvila med 0-1 på resultattavlan.

Vi inleder även den andra perioden bra, där Robert Bergdahl har det bästa läget efter fint etablerat spel, men får inte riktigt träff på pucken. Periodens första utvisning drabbar Boden men vi kämpar och sliter, samtidigt som Endre spelar som tryggheten själv mellan stolparna och det resulterar inte i någon kvittering.

Vi får sedermera också chansen i powerplay, men där är det faktiskt Lindlöven som har det bästa läget när Kovalonok kommer fri, men Endre fredar målet. Lindlöven biter sig in i matchen mer och mer, utan att skapa speciellt mycket, samtidigt som vi sliter på ett formidabelt sätt i vårt försvarsspel.

Det var en fysisk match rakt igenom, där vår redan desarmerade trupp stundtals blev behandlade på ett väldigt bryskt sätt, men vi stod upp för varandra, bet ihop och krigade vidare. Efter två spelade perioder stod det fortsatt 0-1 på resultattavlan.

I den tredje perioden är det Lindlöven som inleder bäst, men Claes Endre var fullständigt omutlig och tog hand om varenda puck som kom i hans väg.

Spelet i den tredje perioden var sedan mycket fram och tillbaka. Vi försvarar oss bra och skapar också en del. Med drygt en minut kvar av matchen, när Lindlöven riktigt pressar på för en kvittering, så täcker Per Savilahti-Nagander skott och vi håller undan.

Fjärde gången vi håller nollan i AllEttan och 3 riktigt sköna och viktiga poäng in på kontot. Bodens kanoner stod upp för varandra på ett formidabelt sätt.

I och med dagens resultat återtog vi fjärdeplatsen i tabellen, på samma poäng som Hudiksvall som innehar den åtråvärda tredjeplatsen (med direktkvalificering för Play Off 2), vad passar inte då bättre än att vi möter just Hudiksvall i vår hemmaborg om en vecka?

Ladda upp för den sista hockeyhelgen i vår hemmaborg, 15-16/2.
Alla till hallen!

Lindlövens IF – Boden Hockey, 0-1
(0-1, 0-0, 0-0)
Målskytt Boden: 
Tommy Wargh
Skott: 21-25 (6-10, 5-6, 10-9)
Utvisningar BHF: 7×2 min LIF: 6×2 min
Domare: Filip Granrud
Publik: 326 personer

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-16

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique