voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Poängkungen förlänger!

Poängkungen förlänger!

Med sina makalösa 40 poäng från backplats vann han poängligan bland backar i HockeyEttan säsongen 18/19 och nu är han alltså klar för ytterligare två säsonger med Boden. Vi pratar självklart om ingen mindre än Tommy Wargh.

Backklippan som under den gångna säsongen var ett hot för allt motstånd så fort han klev ut på isen och rörde pucken skrev i fredags på ett nytt kontrakt med föreningen, ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger!

Kollar man på utvecklingen som Wargh har haft sedan han för första gången drog på sig Bodentröjan så har den bara pekat uppåt, från att ha mäktat med 21 poäng första året så blev det 30 det andra och nu senast alltså hela 40 poäng, fördelat på 11 mål och 29 assist. En mycket viktig förlängning med andra ord.

Här nedan kan ni läsa Tommy Warghs egna ord om poängproduktionen och hans tankar om kommande säsong.

Förra året var din poängmässigt starkaste säsongen I Boden. Det blev 40 poäng på 34 matcher, vilket ger ett snitt på 1.17 poäng per match. Då är inte Play Off och kvalserien till allsvenskan inräknat, där gjorde du ju ytterligare 8 poäng. Vad beror det på tror du?
Ne men jag tycker inte jag presterade alls på min nivå överlag förra säsongen, poängmässigt möjligtvis. Det är alltid roligt att göra poäng men jag vet inte riktigt vad det beror på, ”Husse” framför mål och bra medspelare, det är väl det jag kan säga.

Hur ser du på din utveckling som spelare sedan du kom till Boden?
Ja men det är ju en av tankarna varför jag vill köra vidare, vi hade en jävligt tight och stark grupp i fjol där vi verkligen kom samman och jag har ju utvecklats ända sedan jag kom hit. Föreningen med Roffe (GM Rolf Nilsson) i spetsen har ett driv framåt och det är ju det man vill vara med på.

Tankar om kommande säsong vad det gäller laget och personligt?
Jag ser helst att laget går så starkt som möjligt och gärna bättre än i fjol, det är ju det vi siktar på och jag menar personliga mål, nog vill jag ju fortsätta att utvecklas men man kanske är lite gammal för det (skratt). Men jag vill bidra så mycket som möjligt.

GM Rolf Nilsson om Tommy Warghs förlängning och det fortsatta lagbygget:
Det är förstås jätteroligt att Tommy vill fortsätta vara med på resan som vi är på väg på. Med sin erfarenhet, rutin och kunskap så är det jätteviktigt framförallt för våra unga spelare att han också visar att han har ambitionen, viljan och drivet kvar. Går man in och tittar på förra säsongen så fick han vara relativt skadefri och hade inte speciellt många matcher där han var borta, så gör ju det också att han är ett ankare som vi kan fortsätta att bygga runt. Han är ohyggligt viktig i spelet med puck och i stort sett alla offensiva delar där han skapar en trygghet. I och med Tommys signering så har vi nu 6 backar klara och vi jobbar vidare med någon eventuell förlängning men tittar också på att kanske få in någon till back. Sen på forwardssidan har vi 3 platser som vi inte har tillsatt ännu. Men jag tycker vi är långt fram redan, absolut.

Skribent: Dennis Eliasson

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique